Znate ono kad smo bili mali pa smo pokusavali voditi dnevnik? Doduse, oni najuporniji medju nama su i uspjevali u tome. Ja sam pokusavala, mali milion puta. Prilikom svakog pokusaja moj dnevnik bi dobio neko novo ime. Pa sam tako imala kolekciju draga Lola, dragi Nik, draga Nina itede :D. I u svakom od tih dnevnika je bilo piskaranja o tom i tom decku i njegovim divnim ocima. I svako ime je bilo ispisano tackicama. I mislim da je svaki od tih dnevnika moja mama procitala “spremajuci” nered u mojoj sobi.

No, zaista nisam htjela da pisem o ovome. Ali ovo mi je prvo palo na pamet kad sam otvorila blog. I napisah tako par gluposti. Malo mi inspiracija zahrdjala i zaista nemam pojma sta da pisem. A voljela bih da se vratim ovome. Jer mi je ovo odlican ispusni ventil. I hocu da opet citam postove svojih favorita. Sad odoh da istrazujem kome je ovo u medjuvremenu dosadilo a kome nije.

Pozdravlja vas Jagoda

jagoda86
Tvrdoglava, uporna, predana onome sto radim, teski optimista , mozemo reci i ambiciozna, volim se smijati, imam petlju za neke stvari i volim sitnice. Budući pedijatar i majka ni manje ni više već troje djece, osim ako me dva puta ne potrefe blizanci :)

Komentariši