….

Uvijek sam se pitala šta znači gluho doba noći. Ono kad mi kažu, vraća se u gluho doba noći. Je li to sad? Kazaljke na mom satu pokazuju 8 minuta poslije ponoći. I sjedim u svom dnevnom boravku i tipkam nešto, a nemam pojma šta i zbog čega i kako.U gluho doba noći. No nije ni bitno. Jelde?
Život me mazio protekle dvije godine. Završila i dobila diplomu za hećima, dobila posao (ne u struci, ali Bože moj) udala se za nekoga ko mi i danas budi leptire u stomaku svojim pogledom. Putujem, kao što sam i maštala. Imamo svoj dom. Al čovjek je proklet, znate? uvijek mu fali još jedna mrvica nečega. Jos samo ono nešto da u potpunosti i ništa ga ne žulja. Ali se pitam, i kad dobije to nešto, tu neku mrvicu, da li se i tada razmišlja da mu još nešto fali. Jedna mala mrvica nečega…

jagoda86
Tvrdoglava, uporna, predana onome sto radim, teski optimista , mozemo reci i ambiciozna, volim se smijati, imam petlju za neke stvari i volim sitnice. Budući pedijatar i majka ni manje ni više već troje djece, osim ako me dva puta ne potrefe blizanci :)

Komentariši